Wrap it up!

Med våre nydelige, ferske falafel’er og tre deilige salater!

Tilbered falafel og brød som anvist på pakken. Fyll brød med salat, falafel og dips. Brett sammen og spis!

4 Portioner

 

RØDKÅL SALAT

0,5 rødkål, grovhakket
15 cherrytomater, halvert
2 ss grønne oliven, finhakket
2 dl granateplefrø
4 ss koriander, finhakket
4 ss mynte, finhakket
5 ss limesaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper

 

OLIVENSALAT

500 g grønne eller sorte oliven
1 løk
3 tomater
1 grønn paprika
1 fedd hvitløk
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1/2 dl sitronsaft
2 ss olivenolje
Salt og pepper

 

BREKKBONNER I TOMATSAUS

3 ss olivenolje
1 løk
500 g brekkbønner
2 fedd hvitløk
1 boks knuste tomater
1 ss paprika
Salt og pepper

 

RØDKÅL SALAT – FREMGANGSMÅTE:

Grovskjær rødkål. Strimle mynte og koriander og bland alle ingrediensene. Tilsett limesaft og olivenolje og krydre med salt og pepper.

 

OLIVEN SALAT – FREMGANGSMÅTE:

Skjær oliven og finhakk løk, tomater og paprika. Bland med persille, knust hvitløk, krydder, sitronsaft og olivenolje. Krydre med salt og pepper.

 

BREKKBONNER I TOMATSAUS – FREMGANGSMÅTE

Varm oljen i en stekepanne over middels varme. Finhakk løken og stek til den er myk. Tilsett bønnene, stek til den er myk. Skjær hvitløk og rør sammen med knuste tomater og krydder. Kok i ca 10 minutter. Krydre med salt og pepper.

© Copyright 2017, Sevan AB