Marinert kylling shawarma

Wraps/pita brød med syltede grønnsaker

Shawarma Chicken er en klassisk hurtigmatrett i hele Midtøsten. Retten er så godt som en «quick-fix». Du fyller en wrap brød med finsnittet kylling, stekt eller grillet, med grønnsaker og en klatt fersk hummus eller mynte yoghurt. Ja dette er et enkelt måltid, men shawarma kylling er en lang, kulinarisk reise fra tradisjonelle hurtigmatretter du har prøvd tidligere! Wallah!

4 portioner

 

MARINADE:
2 ss olivenolje
1/2 kopp soltørket tomat i olje, opprevet
3 ss shawarma kyllingkrydder
500 g kylling

 

TILBEHØR:
1/2 isbergsalat
2 paprika (fortrinnsvis en annen farge)
Baby agurk (helst syltede)
Sevan Hummus med soltørkede tomater
Pickles
Wrap (for eksempel pitabrød, tortillas eller libabröd).

FREMGANGSMÅTE:

  1. Strimle kyllingen.
  2. Bland sammen ingrediensene til marinaden. Legg kyllingen i marinaden og mariner i ca 15 minutter.
  3. Stek kyllingen på høy varme i en stekepanne til de er gjennomstekt og får en fin, gylden farge.
  4. Strimle salat, paprika og skjær baby agurker.
  5. Server kyllingen i wrap brød med grønnsaker, pickles og hummus.

Husk å kjøpe med:

© Copyright 2017, Sevan AB