Nydlige lammekoteletter

med kremet hummus og sprø eplesalat

4 portioner

 

Lammekoteletter med MARINADE

800-1000g lammekoteletter
1 dl olivenolje
1 bunt koriander
1 dl sitronsaft
2 ts spisskummen
salt og pepper

 

EPLESALAT

100g blandede spirer
1-2 epler
1 bunt mynte
1 ss cider eddik
1 ss olivenolje
salt

 

Hummus

1 st Sevan Hummus original

FREMGANGSMÅTE:

Lammekoteletter med MARINADE

  1. Bland alle ingrediensene til marinaden i en bolle og tilsett koteletter. La hvile i ca 30 minutter. Spar ca ½ dl for pensling.
  2. Pensle kotelettene. Salt og pepper. Grill / stek raskt på høy varme i ca 1 minutt på hver side. Pensle med marinaden i mellomtiden

 

EPLESALAT

  1. Skjær bort kjernene og skjær eplene tynne.
  2. Bland salat, eple, mynte, eddik, olje og salt rett før servering.

 

Husk å kjøpe med:

© Copyright 2017, Sevan AB